Amerika'nın ünlü televizyon şovlarından Jerry Springer Show'a isimleri açıklanmayan iki genç sevgili konuk oldu. Kendisini aldatan kız arkadaşı tarafından milyonlarca seyircinin önünde aşağılanan genç adam, ihanet eden sevgilisine televizyon tarihine geçecek efsane bir cevap verdi.

"SEN TELEFONLARIMA CEVAP VERMEYİNCE BENDE BAŞKASIYLA ÇIKTIM"

Genç kız, sevgilisine: "Geçtiğimiz hafta sonu sen telefonlarıma cevap vermeyince ben de Brian ile bir partiye gittim. Partiden sonra birlikte eve gittik ve onunla cinsel ilişkiye girdim." dedi. Stüdyodaki seyirciler bu itirafı duyunca şok geçirdi ve kızı yuhaladı. Dumur olan stüdyodaki izleyicilerin aksine sakinliğini koruyan genç adam: "Evet, neler yaşandığını biliyorum. Brian, seninle cinsel ilişkiye gireceğine dair benimle 50 dolarına ve birkaç paket sigarasına bahse girdi." sözleriyle aldatan kız arkadaşını dumur etti.



"SADECE 50 DOLAR VE BİRKAÇ PAKET SİGARA İÇERİDEYİM"

Duyduğu sözler karşısında şok geçiren ve ayağa kalkan kız arkadaşına kendinden emin bir şekilde bakan genç adam: "Sadece 50 dolar ve birkaç paket sigara içerdeyim." sözlerini söyleyince kalabalık neşe içinde alkışlayarak verdiği cevaptan ötürü gence destek verdi.