Evliyken yasak aşk yaşadı. Ancak ikinci kadın sevgilisinin evli olduğunu ve dahası 3'üncü bir kadınla daha ilişki yaşadığını öğrendi. Boşanma sırasında eş ve sevgili bu planı kurdu.


İstanbul’da yaşayan Mustafa K. (36), cep telefonuna ait ekstrelerin bir süredir adresine gelmediğini belirterek GSM şirketini aradığında şok yaşadı. GSM şirketi çalışanı, ekstrelerin daha önceden verilen talimatla Beyoğlu’nda bulunan bir ajansa gönderildiğini tespit etti. Mustafa K., yaptığı araştırma sonucunda adresin evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı Dilek E.’nin çalıştığı işyerine ait olduğunu öğrenince soluğu savcılıkta aldı. Mustafa K., kendisine ihanet nedeniyle boşanma davası açan eşinin eski sevgilisi aracılığıyla temin ettiği cep telefonu ekstreleri ve fotoğrafları dosyaya sunduğunu iddia etti.
 

 

“Eşi arayıp yardım istedi”
 

 

Savcılık tarafından ifadesinde başvurulan Dilek E., şikayetçi ile tanıştıkları dönemde evli olduğunu kendisinden sakladığını belirterek, “Ayrıldıktan sonra hem evli, hem de benimle birlikteyken başka bir evli kadınla da aşk yaşadığını öğrendim. Eşi daha sonra beni arayarak ‘boşanma davasında kullanmak için o kadının fotoğraflarına ihtiyacım var’ diyerek benden yardım istedi. Simitçiye girerken fotoğraflarını çektirip telefon görüşmelerinin ispatı için ise bir arkadaşıma GSM şirketini aratarak faturaları işyerime yönlendirdim. Sonra da eşine verdim. Bunu bir kez yaptım ve sonra kendisine anlatıp kendi adresine aldırmasını söyledim. Suç işleme kastım yoktu” dedi. Mustafa K. ve eşi boşanırken, savcılık tarafından Dilek E. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Dilek E. hakkında “Özel hayatın gizliliğini ihlal ve Kişisel verileri hukuka aykırı olarak kaydetme” suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi.