Bir süre sonra H.Ö. ve A.K. ailecek de görüşmeye başladı. Ancak iddiya göre A.K., bir gün "Sana devlet dairesinde iş buldum" diyerek detayları konuşmak için yanına çağırdığı H.Ö.'nün suyuna ilaç atarak kendisiyle zorla ilişkiye girdi. Ardından da ilişki sırasında çektiği görüntülerle şantaj yaparak genç kadınla ilişkisini 4 yıl sürdürdü. 

ORTAKLIK BİTİNCE

H.Ö.'nün anlatımına göre; bu süre zarfında H.Ö. ile A.K. birlikte güzellik merkezi de açtı. H.Ö.'nün kocası B.Ö. de A.K.'yi aile dostu gördüğünden bu ortaklığı onayladı. Bir süre sonra genç kadın ortaklığı bitirmek istedi. A.K. ise bu durumu kabul etmeyerek "Görüntüleri kocana izletirim" diyerek tehditte bulundu. H.Ö.'nün buna rağmen ortaklığı bitirmesi üzerine A.K. kadının kocasına "Karına 4 yıldır heriflik yapıyorum. Benim emeğimin karşılığı ne olacak?" diye mesaj atınca olay ortaya çıktı. 

7.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

H.Ö., A.K.'yı savcılığa şikâyet etti. Polis, A.K.'nın cep telefonunda H.Ö. ile girdiği ilişkilere dair çok sayıda video buldu. A.K. bu görüntülerin "fantazi amaçlı" olduğunu savunsa da savcı görüntülerin genç kadının rızası dışında çekilip saklandığını ve şantaj unsuru olarak kullanıldığını belirterek A.K. hakkında 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.


Kaynak: Habertürk