"Ağzın kokuyor" diyerek kendisini aldatan eşine  boşanma davası açan Suzan G. 500 bin TL tazminat istedi.
İstanbul'da özel sektörde yönetici olan Suzan G., üç şirketin sahibi Ferhat G. ile 1999'da aşk evliliği yaptı. İki kızları olduktan sonra iş hayatını bırakan Suzan G., 6 ay önce kocasının kendisini Gülden Ö. ile aldattığını fark etti.

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatilinde Ferhat G. eşine "Tek başıma tatile gideceğim" deyince tartışma çıktı. İddiaya göre Ferhat G. çocukların önünde "Senden boşanmak istiyorum, birlikte yaşadığım bir insan var, seninle aynı kafadan değiliz, senin yalnız kalman lazım, senden iğreniyorum, ağzın kokuyor" dedi ve eşini darp ettikten sonra evdeki eşyalarını toplayıp gitti.

Suzan G.'nin doktor raporu da alıp savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine hakkında ceza davası açılan Ferhat G. için evden uzaklaştırma kararı alındı.  Boşanma davası açan Suzan G. kocasından 500 bin manevi tazminat, 10 bin TL aylık tedbir nafakası ve iki kızının velayetini istedi.

Bunu kendi istedi

Bunun üzerine Ferhat G. de hem eşinin açtığı davanın reddini istedi, hem de karşı  boşanma davası açtı. Çocukların velayetinin kendisine verilmesini talep eden Ferhat G. 100 bin lira manevi tazminat talep etti. Eşinin iddialarını reddeden Ferhat G. savunmasında eşinde cinsel işlev sorunu olduğu için anlaşmalı olarak başkalarıyla birlikte olduğunu, eşinin aşırı lüks merakı yüzünden kendisini ciddi derecede borçlandırdığını, gece hayatını alıkşanlık haline getirdiğini ve kızlarını bırakarak yurt dışı tatillerine gittiğini öne sürdü.