Adana’da 21 yaşında üniversite öğrencisi bir kızın, 800 lira borcu olduğunu ailesi öğrenince bunalıma girerek ağabeyinin beylik tabancasıyla kafasına sıkarak  intihar ettiği iddia edildi.
 
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukorva ilçesine bağlı Toros Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 21 yaşındaki T.S, bir süre önce Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslekyüksekokulu Havacılık Bölümü’nü kazandı. 3 kardeş olan ve babası emekli astsubay olan T.S üniversitede okurken alışveriş yaparak 800 lira borç yaptı. T.S bu durumu da ailesinden sakladı. Ancak İskanderun’dan dün Adana’ya geldiğinde T.S’nin borcunun olduğunu ailesi öğrenince genç kız bunalıma girdi. Bu arada evde bulunan ağabeyi uzman çavuş U.S’nin beylik silahını alan T.S, mutfağa geçerek burada kafasına sıkarak  intihar girişiminde bulundu.

Silah sesi üzerine mutfağa koşan aile fertleri, kızı kanlar içinde buldu. Ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan kız, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kızını cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından cenaze toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı’na götürüldü.