ABD bu olayı konuşuyor. 35 yaşındaki Rachel Lehnardt’ın evinde verdiği parti reşit olmayan gençlerle gerçekleşen bir seks partisine döndü. Alkol ve marihuananın tüketilmesinin ardından genç anne, kızı ve kızının arkadaşlarıyla çırılçıplak twister oynadı. Gençlerin önünde çeşitli seks oyuncaklarıyla yaptığı gösterinin adından Rachel evlerinin banyosunda 18 yaşındaki bir erkekle cinsel ilişkiye girdi. Ardından kızının 16 yaşındaki erkek arkadaşıyla da sevişti.
Tüm bu olanların ardından tutuklanan genç kadın 4, 6, 8, 10 ve 16 yaşlarında 5 olan çocuğunun velayetini kaybetti. Çocukların babasının o sırada evde olmadığı orduda görevli olduğu belirtiliyor.


Gece ile ilgili skandallar bununla da sınırlı değil, gençlerin önünde seks oyuncaklarıyla çeşitli seks eylemleri gerçekleştirmesinin ardından, kadın 16 yaşındaki kızının müstehcen fotoğraflarını kızının arkadaşlarını gösterdi. Üstelik fotoğraflar arasında kızının hala birlikte olduğu erkek arkadaşıyla seks yaparken çekilmiş fotoğrafları da bulunuyordu.

Adı açıklanmayan 16 yaşındaki genç kız annesinin seks eylemleri sırasnda odasında uyuduğunu ve annesinin çığlıklarına uyandığını anlattı. Genç kız erkek arkadaşıyla birlikte olan annesinin kendini suçlu hissettiğini, ancak kızının erkek arkadaşının penis boyunun kızı için çok büyük olması sebebiyle onunla ilişkiye girdiğini söylediğini belirtti.