STK'lardan Başbakan Erdoğan'a Destek STK'lardan Başbakan Erdoğan'a DestekKonya'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İstanbul merkezli operasyonla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi. Suriye'de 2,5 Milyon Çocuk Aşılanacak Suriye'de 2,5 Milyon Çocuk Aşılanacakİç savaşın sürdüğü Suriye'de 0-59 aylık çocuklara çocuk felci aşısı uygulanacak. Kemer Uyarısını "Aparatla" Susturana Ceza Kemer Uyarısını "Aparatla" Susturana CezaOtomobillerde sesli emniyet kemeri uyarısını kapatmak amacıyla kemer yuvasına aparat taktığı tespit edilen sürücüler ile söz konusu aparatları satanlara 182 lira ceza yazılacak. 2,3 Milyon Suriyeli Soğukla Savaşıyor 2,3 Milyon Suriyeli Soğukla SavaşıyorLondra merkezli uluslararası insanı yardım kuruluşu Oxfam yaklaşık 2,3 milyon Suriyeli mültecinin ağır kış şartları altında yaşam mücadelesi verdiğini belirtti. İstanbullulardan Bir Dönem Daha Yetki İstiyorum İstanbullulardan Bir Dönem Daha Yetki İstiyorumİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, "İstanbullulardan bir dönem daha yetki istiyorum. İş, hizmet üretiyoruz. Yansıması ortada" dedi. Geride Soru İşaretleri Bıraktı! Geride Soru İşaretleri Bıraktı!Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Ayşe Y., kaldığı öğrenci evinde kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Yılbaşında İçki Yasak Yılbaşında İçki YasakParis'te yılbaşında alkollü içecek bulundurmak da satmak da yasak. 217 Bin Abonenin Elektriği Kesilecek 217 Bin Abonenin Elektriği KesilecekBu bölgede oturanlar dikkat! Başkent'te Yılbaşı Önlemleri Başkent'te Yılbaşı ÖnlemleriAnkara Valiliği, yeni yıla huzur ve güven içinde girilmesi için bazı önlemler aldı. İhsanoğlu Görevini Devretti İhsanoğlu Görevini Devrettiİslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri İhsanoğlu, görevini İyad Medeni'ye devretti.

Sibirya’da Gizemli Mezar
Sibirya’da bulunan antik mezarlarda birlikte gömülmüş kadın ve erkek iskeletleri tespit edildi.
Güncelleme:
30/12/2013 sibiryaantik mezarbilim insanıaraştırma Sibirya’da bulunan antik mezarlarda birlikte gömülmüş kadın ve erkek iskeletleri tespit edildi. Uzmanlar, 3 bin 500 yıl öncesine ait iskeletlerin neden birlikte gömüldüğünü araştırıyor.

Rus bilim insanları, Sibirya’nın Staryi Tartas köyündeki antik mezarlarda kazı yaptılar.

Arkeologlar, kazılarda birlikte gömülmüş kadın ve erkek iskeletleriyle karşılaştı. Uzmanlar, bazı iskeletlerin el ele tutuştuğunu da gördü.

Bölgede birçok mezardaki cesetlerin bu şekilde bulunduğu belirlendi. Uzmanlar, 3 bin 500 yıllık iskeletler üzerinde çalışma başlattı.

Öte yandan, Novosibirsk bölgesinde bulunan mezarlarda ise yetişkinler ile çocukların aynı mezarda bulunduğu ortaya çıktı.

Bilim insanları, bu kişilerin neden aynı mezarlara gömüldüğünü tespit etmeye çalışıyor.