3 Metrelik Boşluğa Düşen Kurbanlık Boğayı İtfaiye Kurtardı



İstanbul Sarıyer'de dün saat 20.00 sıralarında Dağevleri Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Karanfil Sokakta, 650 kilogramlık kurbanlık boğa, konulduğu garajdan 3 metrelik boşluğa düştü. Boğa, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabaları sonucu, vinç yardımıyla düştüğü yerden kurtarıldı.
MAZLUM 3 METREDEN DÜŞTÜ
Akrabalarıyla birlikte, Kurban Bayramı'nda kesmek için bir boğa satın alan Özkan Er, 'Mazlum' adını verdikleri kurbanlığı evinin garajına koydu. Kapatıldığı yerde bir süre sonra huysuzlaşan boğa arka tarafındaki tel çiti yerinden çıkarmasının ardından garaj ile bina arasındaki 3 metrelik boşluğa düştü.

İTFAİYE 1 SAATTE KURTARDI
Özkan Er, komşularının da yardımıyla 650 kilogramlık boğayı düştüğü yerden çıkarmaya çalıştı. Tüm çabalara rağmen kurbanlık boğayı kurtaramayan Er, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışmalar sonucunda boğayı halatlarla bağlayıp, vinç yardımıyla düştüğü yerden çıkardı.
Boğanın sahiplerinden Özkan Er, "Getirdik hayvanımızı buraya bağladık. Tellerden havalandırmaya düştü. İtfaiyeler sağ olsun çektiler. Aşağı yukarı 3-4 saattir uğraşıyoruz" dedi.