2 Senede 92 Kilo Verdi, Yalan Söylemekle Suçlandı
24 yaşındaki Yeni Zelandalı makyaj sanatçısı Simone Anderson, 169 kilodan 77 kiloya düşmeyi başardı. Hayat hikâyesini 'Sağlığa Yolculuk' adıyla Instagram hesabına taşıyan genç kadın, yalancı olmakla suçlanıyor.
169 KİLOYA KADAR ÇIKTI
24 yaşındaki Simone Anderson, 169 kiloya kadar çıkınca hayatını değiştirecek bir karar için kolları sıvadı. Mide küçültme ameliyatı olacaktı. Ameliyattan sonra kendini salmadı ve sağlıklı beslenme ve sporu hayatına soktu. 77 kiloya kadar indi, 40 beden oldu. Yaşadıklarını günlük gibi Instagram hesabından paylaşıyordu.

200 BİN TAKİPÇİSİ VAR
Instagram'da 200 bin takipçisi bulunan genç kadına, bir anda değişen görüntüsü nedeniyle suçlamalar gelmeye başladı. Takipçileri, 'Bizi kandırıyorsun, sen aynı kadın değilsin' deyince Anderson eski fotoğraflarını ve adım adım nasıl kilo verdiğini paylaşmaya başladı.
''BEN AYNI KADINIM''
'Kilo verdikten sonra sarkan göbeğimi paylaşmak istemezdim ama sizi başka türlü inandıramayacağım. Evet, ben aynı kadınım' diyen Anderson, şimdi işlenmiş şeker ve abur cuburdan uzak durarak bu halini korumaya çalıştığını söylüyor. Genç kadın, 'Bu fotoğrafları paylaşmak istemezdim ama beni yalancılıkla suçladınız. Hayır, her şey gerçek. Kendimi toparlayıp iyi hissedene kadar zaman geçmesi gerekti' diyor.