Nesnelerin interneti son dönemlerde teknoloji dünyasında çok daha sık yeri almaya başlarken bu yeni özellik ile birlikte evde kullanılan pek çok eşya akıllanacak ve kolay bir şekilde kontrol edilebilir hale gelecek.
Samsung tarafından yapılan açıklamalarda yeni çamaşır makinelerinin akıllı kapak teknolojisine sahip olduğu ve aynı zamanda loT olarak adlandırılanteknoloji ile kullanılabileceği ifade edildi. Türkiye'de satışa çıkartılan ve aynı zamanda AddWash olarak adlandırılan yeni çamaşır makinesinin ilgi görmesi beklenirken Türkiye'de sunulan bu yenilik dünya genelinde oldukça kısıtlı pazarlarda bulunuyor. Bu bakımdan Samsung adına en önemli pazarlardan birisi Türkiye olarak görülürken Türkiye'de yapılacak satışların ne kadar yükseleceği ve bu satışlardan markanın ne kadar memnun olacağı da önümüzdeki günlerde paylaşılacak satış raporları ile öğrenilecek.
AddWash Fark Yaratabilir
Samsung insanların hayatlarını kolaylaştırmak adına farklı ürünler ile piyasaya çıkmayı tercih ederken sadece mobil sektörde değil ev eşyalarında ve diğer teknolojik cihazlarda da benzer bir strateji yürütülüyor. Bu bakımdan akıllı kapak teknolojisi ile donatılan yeni çamaşır makinesinin pek çok konuda avantaj sağlayacağı da belirtildi. Deterjan ya da yumuşatıcı ekleme unutan kişiler akıllı kapak sayesinde çamaşırların yıkandığı sırada dahi bu takviyeyi yapabilecek. Üstelik yıkama sürecinin tamamen kişiler tarafından kontrol edilmesi ve isteğe göre yönlendirilmesi de akıllı çamaşır makinesi sayesinde oldukça kolay.