Horlamaya teknoloji ile son verin!
Kimse tarafından sevilmeyen bir ses olarak tanımlayabileceğimiz horlama sesi. Kimse kendisinin horlayıp horlamadığını bilmez fakat bu durum horlamayanlar tarafından duyulur ve ortaya kötü sonuçlar çıkabilir. Bu tip durumlar da horlamanın önüne geçmek için birçok yöntem denenir fakat çoğu kişinin işine yaramamıştır. Horlamanın kesin bir çözümü herkes için bulunmamaktadır yani. Bu sorunun üstünden gelmek için ise yine teknoloji araya girmiş ve ortaya teknolojik bir yastık çıkarmış.
Yastığı kim üretti ve yatığın tam olarak görevi ne?
Bu devasa bir teknoloji olan ürünü ZEEQ adlı bir firma üretmiştir. Bu üretilen ürün aslında 2015 yılında satışa sunulmuştur ve elde edilen kazanç ile yardım kuruluşlarına bağışlanmıştır. Ama ne yazık ki istenilen kadar satış olmamıştır. Bu da firmayı büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır. Uzun zamandır ortalıkta gözükmeyen firma tekrardan aynı ürünle piyasaya çıkmaya karar verdi ve bir takım yatırımlar yaparak ürünü geliştirmeye başladı. Gerekse içindeki özellikleri gerek ise reklam ajanslarıyla anlaşaraktan ismini duyurmaya başardı ve ürünü bu sene satışa çıkaran şirket eski satışından daha büyük bir ilgi topladığını ifade etti. Eskiden çoğu kişinin dikkatini çekmemiş bu ürün fakat şuan da yeniden ilgi görmeyi başarmış. Bu ürün sizlere uykunuzda iken horladığınız da çeşitli bildirimler vererekten sizin uyanmanıza sebebiyet veriyor. Kimi tarafından uyandırılmak hiç de hoş karşılanmazken kimisi ise de horlamaya son vermek için ürün satın alınabiliyor. Evde oluşan bu rahatsız edici ses yüzünden gerçekten işe yarayabilmekte olan bir ürün. Hatta bu yastığa istediğiniz müzikleri atabilirsiniz müzik sayesin de de uykuya sağlıklı veya rahat bir şekilde uyuyabilirsiniz. USB giriş yeri mevcut olan bu üründe de USB yoluyla istediğiniz müzikleri yastığa aktarabilirsiniz.
Ürün oldukça kullanışlı bir ürüne benziyor. Teknolojik yastık sayesinde sizce horlamanın önüne geçilebilecek mi?
Ürünün fiyatı ise 300 $, ürünü satın almak için maalesef aralık ayını bekleyeceksiniz. Çünkü ZEEQ’ in sayışa çıkacağı tarih Aralık ayı içinde olacağı açıklandı.