Cep telefonlarına SMS yoluyla gelen 'azdırıcı, geciktirici' gibi cinsel ürün reklamları çiftler arasında boşanmaya varan sorunlar yaratmaya başladı.

Cep telefonlarına toplu olarak gönderilen SMS mesajları, artık yuva yıkıp, ocakların sönmesine de yol açabiliyor. Buna da, erkek, kadın ayrımı yapılmaksızın performans arttırıcı ürün setlerini pazarlamak amacıyla gönderilen SMS’lerde, daha önce hiç alışveriş yapmamış olmalarına rağmen, bu firmalardan sürekli alışveriş yapan, “sadık müşteri imajı”nın oluşturulması yol açıyor.

EŞLERİ ÇILDIRTAN MESAJ


Radikal'de yer alan habere göre, erkek-kadın ayrımı yapılmaksızın ‘Son fırsat’ sloganıyla cep telefonlarına gönderilen bu SMS’lerde, “Sevgili müşterimiz, bizden daha önce siparişte bulunmanız nedeniyle Perfect Love marka cinsel performans setini, 219 TL yerine, kargo dahil 29 TL’den almaya hak kazanmış bulunmaktasınız” deniliyor. Ankara ’daki bir sabit telefona ait olan bu sipariş hattı arandığında, sipariş vermek için yapılan tuşlamalara, ışık hızıyla anında yanıt veriliyor.

Gönderilen bu SMS mesajlarının eşler tarafından görülmesi ise aile içinde tatsız tartışmaları beraberinde getiriyor. Cep telefonu aboneleri, mesajda yer alan ‘Sevgili müşterimiz’, “Daha önce siparişte bulunmanız nedeniyle” gibi ibareler yüzünden kendilerini ifade etmekte zorlanabiliyor ve eşlerini bunun doğru olmadığı yönünde ikna etmek zorunda kalabiliyor. İkna edemediği takdirde ise sorun daha da büyüyebiliyor.