Facebook Son bir hafta içerisinde “Milli” Hesapları Hedef Aldı “Fethullah Gülen’in Dinler Arası Diyalog” Projesine Tepki olarak Açılan 1.876.927 Kişi Tarafından Takip Edilen “ALLAH Katında Tek Din islamdır ” İsimli Facebook Sayfasını Hiçbir Gerekçe Göstermeden Kapatırken Sayfanın Sahibi olan Müdafaa-i islâm Derneği Başkanı Erdem özveren’in 89 Bin Takipçili Şahsi Facebook Sayfası ile 177 Bin Kişi Tarafından Takip Edilen Şahsi Hesabını Aynı Gün içerisinde Kapattı.Ve Yeni Şafak’ın yüzbinlerce kişilik  Facebook sayfasınında kapatılması şaşkınlık oluşturdu.

Facebook Ayrıca Gündeme Dair önemli Tesbitler de Bulunan “Gökhan Kahraman” ın ve Milli Hacker Grubu Ay Yıldız Tim’in Sayfasını Kapattı .Ay-Yıldız Tim Daha önce 54 Kez Kapatılan Hesabının Ardından @AyyıldızTim911 Adı ile 55. Hesabını Açtığını Duyurdu…

Bunun yanı sıra daha önce bir çok kez kapatılma ile karşı karşıya kalan Anadolu Haber Facebook sayfamızın ve Milli – İslami içerikli diğer sayfaların kapatılmasından sonra gelişen bir takım olaylar bizlere Sosyal Medya’ya uluslararası planlı bir müdahale mi,  gerçekleşiyor ? sorusunu sormamıza neden oluyor..

Gezi Hadiseleri öncesi ve Türkiye’yi derinden sarsan bir takım olaylar öncesi aynı şekilde bir çok Milli ve İslami haber,görsel ve bilgi paylaşan sayfalar tek tek kapatılmıştı..