Activision'ın popüler yapımı olan ve her yıl düzenli olarak çıkışını gerçekleştiren Call of Duty serisi için, bu yılın yeni oyunu belli oldu. 2013 yılında Call of Duty Ghosts adı ile tanıştığımız yapıma devam niteliği taşıyan Call of Duty Ghosts 2, popüler bir İngiliz dergisinde çıkış tarihi ile duyuruldu.

Infinity Ward, Twitter üzerinden 2016 yılında yeni bir Call of Duty oyunu geleceğini duyurdu....

Geçtiğimiz haftalarda, yeni Call of Duty yapımını Infinity Ward'ın üstleneceği bilgisinin gelmesi üzerine meraklı bir bekleyiş içerisinde bulunan oyuncular için Games TM adlı dergide yer verilen bilgilere göre Call of Duty Ghosts 2, Kasım 2016 tarihinde bizlerle olacak.

2013 yılında çıkışını gerçekleştiren Call of Duty Ghosts, bazı kesimler tarafından sevilirken; sahip olduğu balık ve köpek animasyonları yüzünden eleştiri ve alay konusu olmuştu.

Yapımın gelecek bir zaman diliminde mi, yoksa günümüze yakın bir zamanda mı geçeceği sorusu ise gizliliğini hala korumakta.

Dergide yer verilen bilgilerin, firmadan resmi olarak alınıp yayınlanmış olmasının yanı sıra sızdırılmış bilgi de olabileceğini belirtelim.