Ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim, Amedspor'a karşı harekete geçti. Sosyal medya hesaplarından ırkçı ve terör yanlısı mesajlar paylaşan Amedspor sayfaları Ayyıldız Tim tarafından ele geçirildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşanan gelişmeler ve Amedspor taraftarlarının PKK lehine attığı sloganlar sonrası Amedspor'a karşı Ayyıldız Tim harekete geçti. Amedspor taraftarlarının da saha içerisinde yaptığı çeşitli söylemler ve hareketler sonrası Türkiye kamuoyu rahatsız olurken, ünlühacker grubu boş durmadı.

SAYFALARIN HEPSİ ELLERİNDEN ALINIYOR

Bugün Gazetesi'nden Semih Bişkin'in ulaştığı detaylara göre, Amedspor adına açılan bir çok sosyal medya hesabı ve sayfası Ayyıldız Tim hackerları tarafındanhacklenerek ele geçirildi. Hem Facebook he Twitter'dan harekete geçen ve Amedspor'un sayfalarını yoğun saldırı altına alan grup, Amedspor adıyla sosyal medyada yer alan bir çok sayfaya şimdiden el koydu bile.

AÇIKLAMA YAPTILAR

Amedspor'un ele geçirilemeyen bir sayfasından açıklama yapan ve görsel olarak Amedspor'lu futbolcuların önüne barikat yerleştiren Amedspor isimli sayfa konu hakkında açıklama yaptı. Sayfadan yapılan açıklamada; Barbarlar sayfamızı ele geçirmeye çalışıyorlar, bir çok sayfa yönetimini bilmeyen Amedspor sayfasıhacklendi ve biz de saldırı altındayız. Sonuna kadar direneceğiz' dediler. Bu açıklamayı yapan sayfanın paylaştığı Amedspor oyuncularının önüne koyduğu hendek görüntüsü ise dikkatlerden kaçmadı.