Son birkaç yılda Çin'de gerçekleşen insan sağlığı ve teknolojik ürünlerle alakalı ilginç olaylara aşina olmuştuk. Bunların arasında iPad almak için iç organını satan ve ara vermeden günlerce oyun oynayıp hayatını kaybeden insanlar vardı. Şimdi ise bu garip insanlara bir yenisi eklendi.

Olay Çinli 11 yaşında bir çocuğun akıllı telefonuna olan düşkünlüğü nedeniyle gerçekleşiyor. Sürekli yaptığı gibi uyanır uyanmaz akıllı telefonu ile meşgul olmaya başlayan çocuk, annesi tarafından uyarılsa da telefonunu elinden bırakmıyor. Daha sonra çocuk aynı gerekçeden babasıyla da tartışmaya devam ediyor.
Babasıyla yaptığı tartışmadan sonra kafası oldukça karışmış olmalı ki çocuk, derhal mutfağa yönelip eline bir bıçak alıyor ve sol işaret parmağını kesiyor. Acil bir şekilde hastaneye yetiştirilen çocuk 3 saatlik bir ameliyata alınıyor ancak kopan parmak tekrar yerine yerleştirilemiyor.
Muhtemelen ailesine tartışma sonrası tepkisini göstermek için böyle birşey yapsa da çocuğun ilerde bu hareketinden büyük pişmanlık duyacağı aşikar.
KAYNAK: SHİFTDELETE