ZONGULDAK Kömürspor'un 1983-1988 yılları arasında Türkiye 1'nci Ligi'nde olduğu dönemde kalesini koruyan 51 yaşındaki Hulusi Yavuz, böbrek yetmezliğinden dün hayatını kaybetti. Yavuz'un cenazesi memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.
Zonguldak Kömürspor alt yapısından yetişen Hulusi Yavuz, 1983-88 yılları arasında Türkiye 1'inci Ligi'nde mücadele eden takımının kalesini korudu. Zonguldak Kömürspor'dan sonra 1989'da Samsunspor'a transfer olan ve 3 yıl burada oynadıktan sonra futbolu bırakan Yavuz, Sakaryaspor, Altay, Göztepe ve Zonguldak Kömürspor'da kaleci antrenörlüğü yaptı. 2000'de böbrek yetmezliği hastalığına yakalanan Yavuz, dün tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Hulusi Yavuz için bugün, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kulübü'nde tören düzenlendi. Törene, ailesi ve lacivert-kırmızılı futbolcular katıldı. Törenin ardından tabutuna 67 sırt numaralı Zonguldak Kömürspor forması konulan Yavuz'un cenazesi, Fener Camii'ne getirildi. Cenazeye, Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber, antrenör Giray Bulak da katıldı.
Yavuz'un eşi 50 yaşındaki Sadiye ve çocukları 21 yaşındaki Berkin ile 19 yaşındaki Baha Yavuz, cenazede taziyeleri kabul etti. Yavuz'un cenazesi ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.