FUTBOLSEVERLERİN ve özellikle Beşiktaşlıların yakından tanıdığı Zago, İstanbul'a gelir gelmez Beşiktaş'ı sordu ve formasını giydiği eski takımının şu anki durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Beşiktaş'ta 2002-2004 yılları arasında forma giyen, aynı dönemde takımın başında bulunan ve şu an Ukrayna'da Shakhtar Donetsk takımının teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu'nun yardımcılığını yapan Carlos Zago, eski takımının karşısına yardımcı antrenör olarak çıkacak.
Bugün İstanbul'a gelen ve Tıtanıc-Bayrampaşa Business Otel'de konaklayan Ukrayna temsilcisinin antrenörü Zago; Türkiye ligini ve Beşiktaş'ı uzaktan da olsa takip etmeye çalıştığını belirterek; "Beşiktaş'ın ilk 4 haftadaki perfomansı iyiydi ama sonra Galatasaray maçı ile düşüşe geçtiler, umarım tekrar toparlanırlar. Çünkü iyi bir takım ve iyi bir hocası var. Beşiktaş ruhu, Beşiktaşlılık takımı tekrar ayağa kaldıracaktır" diye konuştu.
muhabiri ile sohbet eden Zago, Dentinho'nun kötü performansı hakkında ise, "Dentinho çok iyi bir oyuncu ama oynamamasının veya oynatılmamasının nedenini bilmiyorum. Ocak ayında bize geri dönüp dönmeme kararını da Lucescu verecek. Umarım herşey O'nun için iyi olur " dedi. UD(UD/FG)