BURSA’da hizmete giren Yüksek Performans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.
2016 ve 2020 Olimpiyatları başta olmak üzere uluslararası müsabakalarda yarışacak olan sporcuları yetiştirecek Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin (THOM) hizmete girmesiyle birlikte, merkez bünyesindeki 3 branştan biri olan yüzme branşında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
İL MÜDÜRÜ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ
Atıcılardaki Olimpik Yüzme Havuzunda faaliyete giren Yüksek Performans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Federasyon Başkanı Ahmet Mazhar Bozdağan, Atatürk Spor Kompleksindeki toplantı salonunda yüzme antrenörleriyle bir toplantı yaptıktan sonra İtalyan yüzme antrenörü Stefano Nurra ve beraberindeki heyetle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.
NURRA’NIN YARDIMCILARI BELİRLENDİ
Antrenörlerle yaptığı toplantıda Yüksek Performans Merkezi’nin çalışma sistemi başta olmak üzere birçok konuyu masaya yatırdıklarını ifade eden Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan ise, İtalyan yüzme antrenörü Stefano Nurra’ya yardımcı olmak üzere yüzme antrenörleri Eray Açıkgöz, Ayşegül Tavukçuoğlu ve İzzet Zengin’i görevlendirdiklerini söyledi. Her ay gelişim semineri yapılacağını da sözlerine ekleyen Bozdoğan, seminerler sonunda antrenör eğitimleri yapılacağını bildirdi.