BURSASPOR deplasmanının sponsorluğunu, Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz üstlendi.

Medical Park Antalyaspor'un önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının deplasman masraflarını, Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz'ın üstlendiği açıklandı. Bundan önceki dönemlerde asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapan, ancak bugün görevini Vakıf Başkanı olarak sürdüren Ali Yılmaz'ın kulübe maddi manevi destek vermesi, camiadan büyük övgü aldı.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Gültekin Gencer başkanlığındaki yönetim kurulunda bulunmamasına rağmen, Bursa deplasmanının yol ve konaklama masraflarını üstlenen Ali Yılmaz, “Antalyaspor'a hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Tüm Antalyalıları da takımlarına maddi manevi destek vermeye çağırıyorum" dedi. Başkan Gencer de Bursa deplasmanı sponsorluğunu üstlenen Ali Yılmaz'a teşekkür etti ve şöyle dedi:

“Öncelikle kupada çarşamba günü oynayacağımız Elazığ maçını kazanarak Bursa'ya yüksek moralle gitmek istiyoruz. Antalya'nın üst düzey yöneticileri vali, emniyet müdürü, garnizon komutanı ve daha birçok üst düzey yöneticisi de bizimle birlikte Bursa'ya gelecek. Yani bir anlamda kent olarak Bursa'da takımımızın yanında olacağız. Ali Yılmaz'ın yaptığı bu örnek davranışı tüm Antalyalı işadamları ve turizmcilerden bekliyorum." (FOTOĞRAFLI)