Mustafa Akın, İstanbul-

İspanya'da 2. ligde mücadele eden Deportivo'nun, Galatasaray'dan devre arasında ayrılan Albert Riera'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtildi. İspanyol Marca Gazetesi, Deportivo'nun kasasında transfer için sadece 40 bin avroluk bir bütçe olduğunu hatırlatarak bu paranın tümünün İspanyol oyuncuya teklif edildiğini ancak Riera'nın bu parayı az bularak geri çevirdiğini yazdı.

İspanya Futbol Federasyonu yönetmeliğine göre profesyonel ligde yer alan takımlarda oynayan bir futbolcunun önemli bir sakatlık geçirip sezonu kapatması halinde, kulüplerin boşta kalmış bir futbolcuyu sezon ortası olmasına rağmen transfer etmesi mümkün.

Deportivo'nun Portekizli futbolcu Salomao'nun sakatlanması üzerine, Galatasaray'dan sonra bir kulüple anlaşma yapmayan Albert Riera'yı renklerine bağlamak için teklif yaptığı belirtiliyor. Ancak bu rakam Galatasaray'dayken yılda 3 milyon euro kazanan Rıera için çok az. Sezon sonuna kadar sadece 40 bin euro'su bulunan Deportivo, şartlarına uygun başka arayışa geçecek.

MA(MA)