ÖZCAN Kızıltan'la yollarını ayıran Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekibi Yeni Malatyaspor, takımın başına getirdiği Mert Korkmaz ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Son olarak Torku Konyaspor’da yardımcı antrenörlük yapan Mert Korkmaz için bugün Nurettin Soykan Tesisleri’nde imza töreni düzenledi. Mert Korkmaz, Yeni Malatyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Malatya’ya futbolculuk dönemimde gelmiştim. O dönemde Malatyaspor’da ciddi başarılar elde ettik. 4,5 sene Malatyaspor’da kaldım. Nasip tekrar buraya teknik direktör olarak gelmekmiş. Tabi bundan da son derece mutluyum. Teknik direktör olarak ilk olarak başlıyorum ama sonuçta her şeyin bir ilki vardır. Bu ilkin Malatya olmasının benim için farklı bir özelliği var. Bana bu görevi verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Yeni Malatyaspor’a hayırlı olur. Her yönden bu takımı istediği yerlere taşırız."
Grup lideri Hatayspor'la ile aradaki 9 puanın kapanmayacak bir fark olmadığını ifade eden Korkmaz, kamp dönemini iyi geçirerek ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini söyledi. Yeni Malatyaspor’un hedefinin PTT 1'inci Lig olduğunu ve bunu da başarabilecek güce sahip olduğunu söyleyen Korkmaz, "Her şeyimizi bu takıma verip, gecemizi gündüzümüze katarız. Gerekeni yapacağız. Transferde lige uygun isimleri getirmeye çalışacağız" dedi.