BAŞKAN Yardımcısı Ali Uzunay, yeni bir Trabzonspor kurduklarını belirtti, "Bu takımın Fenerbahçe maçıyla birlikte sevgi ve desteğe ihtiyacı var" dedi.
"KALİTELİ BİR KADRO KURDUK"
Yönetim olarak transfer dönemi içerisinde çok önemli adımlar attıklarını vurgulayan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Uzunay, taraftarlarına yeni bir heyecan ve kalite getiren kadro kurduklarını hatırlatırken şöyle konuştu:
"DOLU STATTA RAKİPLERİMİZİ FUTBOLUMLUZLA EZERİZ"
"Ekonomik anlamda fedakarlıklarda bulunduk. Herkesin beğendiği transferler yaptık. Şimdi söz sırası taraftarlarımızda. Kendi saha ve seyircimiz önünde Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Takıma destek, sevgi ve güven vermek lazım. Dolu tribünler, bu takıma ilaç olur ve kombine, ürün satışları ile verilecek destek bizi güçlendirir. Bu takım verilecek sevgi ve destekle kısa sürede uyum sağlar ve başarıyı yakalar. O sevgi ve desteği taraftarlarımızdan bekliyoruz. Kanıksanmış yüzler takımdan gitti. Şimdi yeni yüzler geldi. Dolu bir Avni Aker’de bu takım, rakiplerini futboluyla ezer."
"KULÜBÜ ZOR DURUMDA BIRAKACAK HİÇBİR HARCAMA YAPMADIK"
Trabzonspor’un Avrupa kupaları, lig ve Türkiye Kupası'nda hedeflerine iddialı bir şekilde gideceğini vurgulayan Ali Uzunay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ligde şampiyonluğa, Avrupa Ligi'ndeki grubunda grup liderliğine oynayan ve çıkmayı hedefleyen, Türkiye Kupası'nı da müzesine getirmeyi düşünen bir Trabzonspor takımı oluşturduk. Kimse şundan endişe ve merak etmesin. Biz kulübü zor durumda bırakacak hiçbir harcama yapmadık, yapmayız. İşin başında olan yöneticiler olarak sorumluluklarımızı biliyoruz. Fenerbahçe maçı ile birlikte Avni Aker’i dolduralım. Yeni bir Trabzonspor kurduk ve bu takımın şimdi sevgi ve desteğe ihtiyacı var O sevgi ve desteği tribünden verelim. Gerisini sahadaki oyuncular halleder."
YÖNETİMDEN HALİLHODZİC'E "SIRA SENDE" MESAJI
Tarihinin en hareketli transfer dönemlerinden birini geride bırakan Trabzonspor’da gözler, teknik direktör Vahid Halilhodzic’e çevrildi. Avusturya kampının ardından, "5’i yerli, 5’i yabancı olmak üzere en az 10 futbolcu istiyorum" diyen Boşnak teknik direktörün bu çıkışı sonrasında yönetim 12 transfer gerçekleştirdi. Yönetim, Halilhodzic’e de, "Biz gerekeni yaptık, bundan sonraki süreçte artık her şey senin elinde" mesajını verdi. Bu arada yöneticiler, kombine kart, passolig ve forma satış rakamlarının artmasını beklemeye başladı.

FOTOĞRAF