SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grupta yer alan İnegölspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo beyazlılar geçtiğimiz sezon Kartalspor’da oynayan ve daha önce U-20 Milli Takım forması giyen 26 yaşındaki Yasin Görkem Arslan’ı kadrosuna dâhil etti. Yasin Görkem Arslan, kendisini 2 yıllığına bordo beyaz renklere bağlayan imzayı attı.
HEDEF PTT 1'İNCİ LİG
İnegölspor Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Kılınç, "Kartalspor’dan Yasin Görkem Arslan’ı kadromuza dâhil etmiş bulunuyoruz. Yeni sezonda PTT 1'inci Lig hedefimiz doğrultusunda teknik direktörümüzün talimatı ile takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Karşılıklı görüşmelerimiz sonucu anlaşarak kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız" dedi.
GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ
Yasin Görkem Arslan, "İnegölspor’a gelmiş olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Teknik direktörümüzle de daha önce de beraber çalıştık. Hedefimiz 1'inci Lige yükselmek ve inşallah bunu başaracağız" şeklinde konuştu.
YASİN GÖRKEM ARSLAN KİMDİR?
1988 Adapazarı doğumlu olan Yasin Görkem Arslan, futbola 2002 yılında Sakaryaspor A.Ş. altyapısında başladı. 2002 yılından 2011 yılına kadar Sakaryaspor A.Ş. formasını giyen Yasin, gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çekerek 2012 yılında Tekden Denizlispor’a transfer oldu. Tekden Denizlispor’daki 1 yıllık serüveninin ardından Turgutluspor’a giden Yasin, orada da 1 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Kartalspor’a transfer oldu. 2 kez Türkiye U-20 Milli Takım formaları giyen Yasin Görkem Arslan çıktığı 188 resmi müsabakada 24 kez rakip ağları havalandırmayı başardı.

FOTOĞRAFLI