PTT 1'inci Lig’de pazar günü Kahramanmaraşspor deplasmanıyla ikinci yarıya başlayacak Bucaspor’un eski golcüsü Yasin Avcı, yönetime "Dönmek istiyorum" mesajı iletti.
Geçen sezon devre arasında Göztepe’den transfer olduğu Fırtına’da 9 kez rakip fileleri havalandıran, sezon sonu anlaştığı Şanlıurfaspor’dan ayrılan Yasin, Bucaspor yönetimine haber gönderdi. Sarı-lacivertliler, Karşıyaka ile da görüşen Yasin’e ücret konusunda fedakarlık yapması koşuluyla yeşil ışık yaktı. Transfer yasağı nedeniyle henüz somut adım atamayan Bucaspor, Ömer ve Umut’u satarak gelir elde etmeyi planladı. Sezon başında kiralık giden futbolcuları geri döndürmeye çalışan Buca’da Emrecan’a Bergama Bld, Melih’e Kahramanmaraş Belediye'den izin çıkmadı.
EMRE ŞAHİN'E PASTALI KUTLAMA
Antalya Belek kampını sürdüren Bucaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Emre Şahin, 22'nci yaş gününü takım arkadaşları, teknik heyet ve yöneticilerle kutladı. Emre için pasta kesildi. Sakat Nsaliwa ve Ricketts’in düz koşu yaptığı Fırtına’da hasta olan Okan ve Mehmet Sak idmana çıkmadı. Sarı-lacivertliler yarın özel maçta Manavgat Evrenseki’yle karşılaşacak.

MK(YC/AÖ)