YALOVA’da, Sahilspor ile Demirspor takımlar arasında oynana 2'nci Amatör Küme karşılaşmasından sonra iki takmın oyuncuları sonunda soyunma odalarının önünde tekme tomak kavga etti. 
Yalova İkinci Amatör Küme B Grubu’nun son haftasında şampiyonu belirleyecek müsabakada Sahilspor, Demirspor ile Ahmet Saraç Sahası’nda karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci devresinde Sahilspor, Serdar’ın 78'inci dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Zaman zaman gergin geçen maçta oyuncular, golden sonra sert müdahalelerle oyunun gerilmesine neden oldu. Rakibine kasti faul yapan Demirspor’da İlhami, 80'inci dakikada kırmızı kart gördü. Orta hakem, 86'ncı dakikada ise yedek kulübesindeki Yılmaz'a kırmızı kart görerirken karşılaşma da bu skorla sona erdi. 
Maçın bitiş düdüğünün ardından Sahilspor, şampiyon olarak 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Karşılaşma sonrasında iki takım oyuncuları, soyunma odasına gitti. Bu arada bazı futbolcular arasında sözlü sataşma olurken, soyunma odasının önü biranda karıştı. İki takım oyuncuları birbirlerine tekma tokat girerken, iki takımdan da bazı taraftarlar da kavgaya karıştı. Yaklaşık 10 dakika süren kavga çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle sonlandırıldı. Kavganın ardından Sahilspor oyuncuları, soyunma odasına girerken, bu kez Demirspor tarafından bazı futbolcu ve taraftarlar, rakip takım oyuncu ve taraftarına tepki gösterdi. Çevik kuvvet ekipleri, kalabalığı dağıttı ve olaylar daha da büyümeden önlendi.

ÖÇ(FK/SSA) (FOTOĞRAFLI)