İstanbul-

Fenerbahçeli futbolcu Pierre Webo, Karabükspor karşısında rehavete kapılmadan, sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

FB TV'ye açıklamalar yapan Webo, "Kaybetmek istemediğimiz bir karşılaşma. Sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Karabükspor ile kendi evimizde oynayacağımız bu karşılaşmayı da kazanmak için sahada olacağız. Karabükspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmayı kazanamadık ama biz şampiyon gibi oynayıp o duruşla sahada olmalıyız. Şampiyon olduğumuzu biliyoruz fakat hiçbir şekilde rehavete kapılmayıp, 3 puan almalıyız. Beklentilerin farkındayız. Taraftarımızın bizden istediği nedir onu da biliyoruz. Şampiyon gibi oynamalıyız. Taraftarlar orada olacak ve Şampiyonluğumuzu kutlamak için bizimle olacaklar. Bu mutluluğa bir mutluluk daha katmak için bizim de bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Cuma günü Karabükspor karşısında sahaya şampiyon unvanıyla çıkarak, kazanacağımız 3 puanı taraftarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

Taraftarlara mutlu bir gece yaşatmak istediklerini belirten Webo, "Sahadaki oyuncular olarak taraftarımızın neler hissettiğini biliyoruz. Biz şampiyon olsak dahi sahadan 3 puanla ayrılmak için oynayacağız. Güzel bir karşılaşma olacak. İlk oynadığım Karabükspor maçı hala aklımda ve güzel bir gece değildi. Kendi adıma da mutlu değildim. Oyuncular olarak bunu da konuşuyoruz ve bu sayede artı bir motivasyonumuz da var. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızla mutlu bir akşam yaşamak istiyoruz" diye konuştu.

Şampiyonluk kutlamaları hakkında ise Webo, "Kutlamalar güzel geçecektir. Bu sezon bizim için kesinlikle kolay olmadı. Zorlu anlar oldu. Ancak kutlamaları yaşamak ve kupayı almak için sabırsızlanıyoruz. Coşkuya ortak olmak harika olacak. Ben Fenerbahçe ile yaşayacağım şampiyonluğun çok anlamlı olacağına inanıyorum. Hep birlikte çok güzel bir akşam geçiririz ve mutlu bir şekilde tamamlanır" dedi.

UD (UD)