Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Başkan Vekilleri Mehmet Akif Üstündağ ve Mustafa Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Mert Üçoklar, Ahmet Göksu ve İhsan Uçar ile Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Öztürk'ün katıldığı 1. Lig Kulüpleri toplantısı İstanbul Volley Hotel'de yapıldı.

Acıbadem Voleybol Ligleri'nde yer alan bayan ve erkek takımlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda; 2013-2014 sezonu değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda; 2014-2015 sezonu için planlanan Bayan-Erkek 1. Lig ve Süper Kupa statüleri değerlendirildi. Gençler Ligi ve altyapılar ile ilgili fikir alışverişinde bulunulurken, Türk voleybolunda kalıcı başarıların sağlanmasına yönelik görüşler paylaşıldı.

Toplantıda ayrıca TVF Başkanı Özkan Mutlugil, Türk voleyboluna verdikleri destekten dolayı Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Ata Öztürk'e teşekkür plaketi sundu.

Toplantıya katılan kulüpler şöyle;

Arkas Spor, Beşiktaş, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor, Eczacıbaşı VitrA, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep Şahinbey Belediyespor, Gümüşhane Torul Gençlik, Halkbank, İdmanocağı, İnegöl Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Maliye Milli Piyango, Nilüfer Belediyespor, VakıfBank, Yeşilyurt, Ziraat Bankası.