Türkiye'de yabancı kuralının değişmesinin ardından transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor! Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de bir yandan gönderilecek olan isimler belirlenmeye başlarken; diğer bir yandan da kadroya yapılacak olan takviyeler için gizliden gizliye transfer çalışmaları sürdürülüyor.



Emenike ve Şampiyonlar Ligi şifresi

 

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılması durumunda flaş transferlerin altına imza atması beklenen Fenerbahçe'de Emenike ve Meireles'in satışları sarı-lacivertli yönetimin ana gündem konuları arasında yer alıyor. Emenike'ye 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirleyen Fenerbahçe için özellikle son dönemde Van Persie ismi gündemden düşmüyor. İngiliz basını tarafından ısrarlı bir şekilde ortaya atılan Fenerbahçe - Van Persie iddialarının hemen her transfer iddiasını resmi sitesinden "yalanlayan" sarı-lacivertli kulüp tarafından yalanlanmaması söylentilerin şiddetinin artmasına neden oluyor!

 

Van Persie: "İnşallah bir gün ben de F.Bahçe'de oynarım"

 

Van Persie - Fenerbahçe transfer haberleri hem İngiliz hem de Türk basınında ayyuka çıkmışken, Fenerbahçe'nin transferdeki "beyni" Hasan Çetinkaya'nın 3 yıl önce Hasan Ali Kaldırım'ın imza töreninde Van Persie için dile getirdiği sözler dikkatlerden kaçmadı. Kuyt'ın Van Persie ile yaptığı görüşmeyi anlatan Çetinkaya, Van Persie'nin "İnşallah ben de bir gün Fenerbahçe'de oynarım" sözlerini sarf ettiğini dile getirdi.