BURSA Valisi Münir Karaloğlu, Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor A Takım futbolcuları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Karaloğlu’nu Başkan Recep Bölükbaşı, Yönetim Kurulu üyeleri Nejat Çölek, Kemal Kirevetözen, Sadettin Garip ve Teknik Direktör Şenol Güneş karşıladı. A Takım restoranında futbolcular ile bir araya gelen Vali Karaloğlu yaptığı konuşmada Yönetim Kuruluna, teknik heyete ve futbolculara yeni sezonda başarı dileklerini iletti.
Bu sezon Bursaspor’dan çok şey beklediğini ifade eden Karaloğlu futbolculara şu konuşmayı yaptı:
"Yeni sezon, yeni başkan ve yeni bir hoca ile başlangıcı yapıyoruz. Şenol Hocamız hem futbolculuğu hem de futbol adamlığı ile Türk futbolunda saygı duyulan bir isim. İnşallah Bursaspor’a çok şey verecektir. Bursaspor, Bursa insanı için sadece bir futbol takımı değil. Bursaspor maçlarında galip geldiği zaman sokakta yürüyen insanların yürüyüşü değişiyor. Trabzon kentinde de buna benzer bir durum söz konusu. Bursa insanı futbolu biliyor ve seviyor. Takımı da sahipleniyor. Dolayısıyla sizin başarınız Bursa’nın bizlerin başarısı olacak. Avrupa maçlarımız ile sezona başlıyoruz. Sizlerden beklentilerimiz büyük. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum."
Teknik Direktör Şenol Güneş, Vali Münir Karaloğlu’nun ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken, "Bursaspor çok büyük bir camia. Büyük bir şehir. Valimiz şehrimizin en büyük sorumlusu konumunda. Bizlere desteklerini bekliyoruz. Bizlerde sizlerin vereceği desteğe karşılık vermek için çok çalışacağız" dedi.
Kaptan İbrahim Öztürk ise Vali Karaoğlu’nun bugüne kadar Bursaspor’a olan desteklerinin bundan sonraki dönemde de maddi, manevi olarak beklediklerini ifade etti. Öztürk, “ Bizler bu forma altında Bursa’yı temsil ediyoruz. Bu işe baş koyduğumuz takdirde başaramayacağımız şey yok. Tesislerimize hoş geldiniz. Bugüne kadar bizlere desteğinizi verdiniz. Bundan sonraki dönemde de maddive manevi olarak desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.