Kayçad'ın 5. yılını kutladığı gecede gerçekleştirilen "İş'te Kadın Ödül Töreni"nde bir ödül de VakıfBank'ın oldu. Ulusal ve uluslararası arenada kazandığı kupalarla VakıfBank, törende "Yılın En Başarılı Takımı" ödülünün sahibi oldu.

VakıfBank'ın ana sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreninde VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan'a teşekkür plaketi sunulurken, VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren de kulüp adına "Yılın En Başarılı Takımı" ödülünü aldı. VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, 2013 yılında oynadığı tüm maçları kazanarak Dünya, Avrupa, Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası Şampiyonluklarını namağlup kazanmayı başarmıştı. Sarı siyahlılar, 2014'te de Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürürken, Avrupa'da da final oynadı.

VakıfBank ödül koleksiyonuna bir yenisini daha eklerken, Türk kadınının başarısı ve ülkemizi uluslararası arenadaki temsili geceye damgasını vurdu. VakıfBank'ın spor tarihine geçen başarıları; KAYÇAD'ın yan sıra son altı ay içinde Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Milliyet Gazetesi, Boğaziçi Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, KAGİDER ve Forum İstanbul 2014 gibi kuruluşlar tarafından ödüle layık görüldü.



iSTANBUL,

(UD)