UŞAK Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Küplemez, Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Uşak Sportif’e tüm kentin sahip çıkması gerektiğine söyledi.
Akif Küplemez, "Kentlerin markalaşmasında spor çok önemli yer tutar. Bugün değeri milyon dolarlarla ifade edilen bir kulvarda mücadele eden Uşak Sportif ligde kalıcı olacağını kanıtlamasına rağmen destek görmüyor. Yerel yönetimin, iş dünyasının, medyanın ve taraftarın her konuda bu takımın yanında olması gerekiyor" dedi. Tanıtım açısından önemli bir şans yakalandığının altını çizen Küplemez şöyle devam etti:
"Uşak geçmişte kötü bir Uşakspor tecrübesi yaşadı. Aynı hataları tekrar etmeyelim. Uşak Sportif amacına ulaşırsa, başarı bütün kentindir. Aynı şekilde başarısızlık da bütün kentin demektir. Bunun için tüm kurumların ortak akıl birliğinde toplanması lazım. Markalaşma ve tanınırlık noktasında sorunlar yaşayan Uşak, sportif faaliyetlerle adını ülke ve dünya çapında tanıtabilir. Bu takımın kıymetini bilelim." YK(YC/AÖ)