MEDİCAL Park Antalyaspor, kupada berabere kaldığı Galatasaray'ı, yarın akşam lig maçında ağırlıyor. Karşılaşmanın zorlu geçeceğine dikkat çeken teknik direktör Samet Aybaba, “Kazanmak için her türlü çabayı harcayacağız" dedi.

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı ve berabere kaldığı güçlü rakibi Galatasaray'ı, bu kez ligde konuk ediyor. Yoğun kupa ve lig maçları trafiğini geniş kadrosuyla aşmaya çalışan Antalyaspor, sahadan 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor. Hazırlıklarını tamamlayan kırmızı beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Teknik direktör Samet Aybaba, tam kadro olmanın avantajını vurgularken şöyle dedi:

“Bizim en büyük şansımız sakat ve cezalı oyuncu sıkıntısı yaşamıyor olmamız. Bu bir avantaj. İdeal kadronun bozulmaması avantajın en önemli faktörü. Ligde ilerleyen haftalarda korkulu rüya görmemek adına Galatasaray maçını kazanmak zorundayız. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma inanıyor ve onlara güveniyorum. Tribünden gelecek büyük destek bize farklı enerji verecektir. Tribün gücünü sahadaki gücümüzle birleştireceğiz." --- KUTU --- STAT : Akdeniz Üniversitesi

SAAT : 20.00

HAKEM : Halis Özkahya

SAKAT : Yok

CEZALI : Yok

BİLET : Kale Arkası ve Misafir Tribün: 100, CEYSU Maraton: 150, Rixos yan ve orta: 200 TL

YAYIN : Lig TV

İDEAL KADRO: Hakan Arıkan- Serkan Balcı, Giray, Joseph Boum, Vederson, Emrah Başsan, Insa, Tita, Enoh, Murat Duruer, Lamine Diarra. (FOTOĞRAFLI)