Sercan SAPANATAN-Mustafa AKIN, İstanbul- Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Ünal Aysal, devre arası ve ara transfer dönemi yaklaşırken transferin şifrelerini verdi.



Galatasaray'ın Başkanı Aysal, dün gece Odeabank'ın düzenlediği etkinlikte üst düzey yetkilililer ile yaptığı sohbette Mancini'nin isteği üzerine takıma takviye yapmayı planladıklarını belirterek 4 transfer yapacaklarını ve bunlardan 2'sinin Almanya'dan olacağını söyledi.



Gurbetçi futbolcuların daha iyi olduğunu ve alt yapı eğitimlerini daha iyi aldığını da dile getiren Ünal Aysal, transfer çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Aysal, 4 transferden 2'sinin orta saha oyuncu olacağını da ifade etti.



HAKAN, ÖMER VE ALEX İKNASI



Galatasaray'ın sol beke Alex Telles'i istediği bilinirken, orta saha için düşünülen isimlerden birinin Hamburg'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu olduğu öğrenildi. Diğer gurbetçi oyuncunun ise milli takımın da stoperi olan Ömer Toprak olduğu ve hem kendisinin hem de B.Leverkusen Kulübü'nün ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi.



BİR SONRAKİ TURDA KAFAMIZI KESERLER



Öte yandan; Galatasaray'ın Juventus'u yendikten sonra Şampiyonlar Ligi'ne devam etmesini yakın çevresine yaptığı konuşmalarla değerlendiren Aysal, "Chelsea çok iyi bir takım, onları eleme şansımız var ama Chelsea'yi geçsek bile bir sonraki turda kafamızı keserler. Ya Real Madrid ya Bayern Münih çıkacak, işimiz çok zor. Ama UEFA'ya devam etseydik bu kadro ile bu kupayı alırdık" şeklinde yorumladı.



ARA TRANFSERDE GÜÇLENECEĞİZ



Şampiyonlar Ligi'ne devam ettikleri için taraftarın beklentisinin arttığını da dile getiren Aysal, ara transferlerle daha güçlü hale gelmek istediklerini ve ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi. SS/MA(UD)