GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maç öncesi teknik direktör Roberto Mancini ile yemekte bir araya geldi.
Maslak Atlı Spor Tesisleri'ndeki yemekte GSTV'ye açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide iyi olan takımın kazanması dileğinde bulunarak, şunları söyledi: "Bütün derbiler heyecanlı. Pazar akşamı da Fenerbahçe ile güzel bir derbi geçireceğiz inşallah. Diğer büyük derbilerin bir tekrarı gibi olacak. İnşallah iyi oynayan takım kazanır. Hocamızın bu konuda daha rahat konuşma imkanı olacak. Ne de olsa biz çim sahanın dışından bakıyoruz, o içinden bakıyor. Mancini'ye bol şans diliyorum. Çünkü gerçekten bol şansa ihtiyacı olacak. Kopenhag'da gördük, şansımızın olmadığı vakit ne kadar uğraşırsak uğraşalım başarılı olamayabiliyoruz. Başarıda bazen yüzde 30 şansa ihtiyacımız vardır."
Teknik direktörü Roberto Mancini ise derbi maçla ilgili olarak şöyle konuştu: "Ben her zaman tek takım olan şehirlere gitmek istedim, ama her gittiğimde en az iki takım vardı. Hep derbilere denk geliyorum. Derbiler İngiltere'de de, İtalya'da da genelde aynı havaya hakim oluyor. Burada biraz daha duygusal olacak, ama bu bir futbol karşılaşması. Derbiler genelde birbirine çok benziyor. Kopenhag'dan bir mağlubiyetle geldik buraya, ama takım bu mağlubiyeti hak etmemişti. Karşılaşma önemli. Ligin mücadeleci bir şekilde devam edebilmesi için bu maça daha büyük bir önemle hazırlanıyoruz. Galatasaray taraftarı inanılmaz. Bize çok büyük destek veriyorlar. Bu maçta olmayacaklar, biz de onlar için çok güzel bir karşılaşma ortaya koymak istiyoruz."

OS (OS/RT)