BURSA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Uludağ Kayak Eğitim ve Kamp Merkezi, kapılarını sporculara açtı.
İl Müdürü Süleyman Şahin, 2013-2014 kış sezonun başlamasıyla, Uludağ’da kayak sporcuları ile bir araya gelerek Kayak Eğitim ve Kamp Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Minik kayakçılarla yemek yiyen ve kayak antrenmanlarını izleyen Süleyman Şahin, merkezin çocuklara en iyi hizmeti vermesi için çaba harcayacaklarını söyledi.
TESİS MODERN HALE GETİRİLDİ
İl Müdürü Şahin, kamp merkezinin son 2 yılda modernizasyon ve yenileme çalışmaları neticesinde yatak sayısının 65'ten 75'e çıkarıldığını ve tesisin baştan sona yenilendiğini belirtti. Tüm bu modernizasyon çalışmalarıyla merkezin yeni yüzüyle, yeni sezonda başta Bursaspor olmak üzere, Büyükşehir Belediyespor, Bursa Kayak Kulübü ve tüm kayak kulüpleri ile dağcılık kulüplerine bağlı sporcuların hizmetine girndiğini dile getirdi.
PİSTLER ARTIK DAHA GÜVENLİ
Uludağ’da yapılacak tüm kayak ve snowboard antrenmanları ve müsabakalarında kmaza olmaması için tedbirler alındığını, tüm kurumlarla koordinasyonun sağlandığını belirten Şahin, şöyle devam etti:
"Geçen yıl ilimize uluslararası standartlarda güvenlik ağları alındı ve kullanılmaya başlandı. Spor Genel Müdürlüğü'nün gönderdiği yeni snowtrack ve kar motorları da hizmete girmek üzere geldi. Tüm bu ekipmanlar, kayak sporunun antrenman ve müsabakalarında daha güvenli bir şekilde sezonu geçirmesi için."