UEFA 2014 Yılının en iyi 11'ini belirlemek amaçlı adaylarını kendi internet sitesinden açıkladı. Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'dan sonra ilk kez Türk Milli Takımı'nda forma giyen bir futbolcu bu onura layık görüldü.

UEFA.com adresini ziyaret eden futbol severlerin oyları ile belirlenecek "Yılın 11" adayları arasında Atletico Madrid'de oynayan milli futbolcu Arda Turanda bulunuyor. "En İyi Orta Saha" adayları arasında yer alan Arda Turan, James Rodriguez, Robben, Yaya Toure ve Toni Kross gibi Avrupa futbolunun en önemli yıldızları ile aynı lisetede yer aldı.

Oylama 6 Ocak tarihine kadar UEFA'nın internet sitesinden devam edecek.

İşte UEFA en iyi 11 orta saha adayları:

Xabi Alonso, Arda Turan, Angel Di Maria, James Rodriguez, Koke, Toni Kroos, Luka Modric, Paul Pogba, Ivan Rakitic, Marco Reus, Arjen Robben, Yaya Toure

İşte yılın 11'ine aday gösterilen isimler! 

Kaleciler : Manuel Neuer (Bayern Münih), Thibaut Courtois (Chelsea), Gianluigi Buffon (Juventus), Beto (Sevilla)

Defans: David Alaba(Bayern Münih), Mehdi Benatia(Bayern Münih), Jerome Boateng(Bayern Münih) , Daniel Carvajal(Real Madrid), Ezequiel Gray (Zenit), Diego Godin (Atletico Madrid), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Vincent Kompany(Manchester City), Philipp Lahm(Bayern Münih), Miranda(Atletico Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Pablo Zabaleta (Manchester City)

Forvet:  Alexis Sanchez (Arsenal), Gareth Bale (Real Madrid), Karim Benzema (Real Madrid), Diego Costa (Chelsea), Zlatan Ibrahimovic (PSG), Robert Lewandowski (Bayern Münih), Lionel Messi (Barcelona), Thomas Müller (Bayen Münih), Neymar (Baycelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Jonatan Soriano (Salzburg), Carlos Tevez (Juventus)