UEFA, 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde oynanacak iki maçta Türk hakemlerden Mete Kalkavan ile Alper Ulusoy'u görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, FIFA kokartlı hakemlerden Mete Kalkavan, yarın Sırbistan ile Slovenya arasında yapılacak karşılaşmada düdük çalacak. Sırbistan'ın Gornji Milanovac kentinde TSİ 18.00'da başlayacak karşılaşmada, Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

Türk hakemlerden Alper Ulusoy ise yine yarın Bulgaristan ile Romanya arasında yapılacak karşılaşmayı yönetecek. Bulgaristan'ın Beroe kentinde TSİ 18.00'da başlayacak karşılaşmada, Alper Ulusoy'un yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Volkan Narinç yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Arda Kardeşler görev alacak.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde üçüncü hafta heyecanı, yarın 3 grupta oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.

Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'na katılacak takımların belirleneceği elemelerde yarın C, E ve F gruplarında 9 maç yapılacak.

Günün dikkati çeken karşılaşmasında, 2014 FIFA Dünya Kupası şampiyonu Almanya, Kuzey İrlanda'yı ağırlayacak. C Grubu'nda ikide iki yaparak 6 puan toplayan Almanya ile 4 puanla üçüncü sıradaki Kuzey İrlanda arasındaki maç, Hannover Arena'da oynanacak.

Ön plana çıkan diğer mücadelede ise F Grubu'nda yoluna kayıpsız devam eden lider İngiltere, Stozice Stadı'nda yapılacak maçta 4 puanla üçüncü sırada bulunan Slovenya'ya konuk olacak.

Gruplarda yarın oynanacak karşılaşmaların programı şöyle:

C Grubu:

21.45 Almanya-Kuzey İrlanda

21.45 Çek Cumhuriyeti-Azerbaycan

21.45 Norveç-San Marino


E Grubu:

19.00 Kazakistan-Romanya

21.45 Danimarka-Karadağ

21.45 Polonya-Ermenistan


F Grubu:

21.45 Slovakya-İskoçya

21.45 Slovenya-İngiltere

21.45 Litvanya-Malta