AYDIN ve İzmir’den üç sporcu, 12-16 Şubat tarihlerinde Hırvatistan’ın Rovinj şehrinde gerçekleşecek '13'üncü City Of Rovinj Cup (Zıpkınla Balık Avı)' yarışmasına katılarak Türkiye’yi temsil edecek.
Sökeli Ali Rıza Çirmene, İzmirli Mert Elibol ve Didimli Hüseyin Taşdibi, yarışmada 'Deep Master' takımı adına yarışacak. 2012 yılı Türkiye Şampiyonası’nda ilk üçe giren yarışmacılar, bu kez yine aynı takımda Hırvatistan’da yarışacak.
Türkiye’de ve uluslararası yarışmalarda zıpkınla balık avlama sporunda birçok başarı elde eden Egeli 3 sporcu, Hırvatistan’da gerçekleştirilecek yarışmada dünyanın çeşitli yerlerinden derece yapmış sporcularla karşı karşıya gelecek.
Söke’nin zıpkınla balık avlama alanında gururu olan sporculardan Ali Rıza Çirmene, "Yarışmada Türk ve Yunan milli takımlarına hizmet eden altı sporcu olarak Deep Master sponsorluğunda dünya çapında bu özel yarışmada yer alacağız. Nike ve Deep Master resmi prodüktörü Dimitris Maratos’da video ve fotoğraf çekimleri için bize eşlik edecek. Sponsorumuz Deep Master’a Türk sporcularına güvenip destek verdiği için çok teşekkür ederiz. Hepimiz çok iyi hazırlandık, elimizden gelenin en iyisini yaparak Türkiye’ye dönmek istiyoruz" dedi.