Ahmet Hamdi ÇİÇEK/ŞANLIURFA, () - SOSYAL medya sitesi Twitter'da, Süper Kupa Finali'nin Şanlıurfa'da oynanması için kullanıcılar tarafından Cumhurbaşkanı, TFF ve Bakanlar ile milletvekillerinin hesaplarına tweet atma kampanyası başlatıldı.
Ziraat Türkiye Kupası final maçının Konya'da oynanmasının ardından Şanlıurfalılar, Twitter'da kampanya başlattı. Fenerbahçe ile ezeli rakibi Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa Final maçının Şanlıurfa'da oynanması için Şanlıurfalılar, Twitter'dan Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'TFF_Org' hesabı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'in 'csgbfarukcelik' hesabına 'SuperKupaFinaliUrfadaOlsun' yazılı tweetler attı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait resmi Twitter hesabından da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bazı milletvekillerine 'SuperKupaFinaliUrfadaOlsun' yazılı tweetler atıldı.
2010'DA DA FİNAL MAÇI OYNANMIŞTI
Öte yandan 2010 yılında Türkiye Kupası'nın Trabzonspor-Fenerbahçe arasında oynanan final karşılaşması, Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda oynanmıştı. 5 Mayıs'ta oynanan karşılaşmada Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu.

AHÇ (HK/AK) (FOTOĞRAFLI)