Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen TVF Erkekler Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi'nin final ve üçüncülük karşılaşmaları, bugün Ankara TVF Beştepe Kapalı Plaj Voleybolu Kortu'nda oynandı.

Final maçlarında Halkbank, Altınyurt'u iki karşılaşmada da 2-0 mağlup ederek şampiyon olurken, üçüncülük maçlarında KKTC takımını 2-0 ve 2-1 mağlup eden İstanbul Göztepe Hi-Level üçüncü oldu.

Oynanan final ve üçüncülük karşılaşmalarından alınan sonuçlar şu şekilde;

İstanbul Göztepe Hi Level - KKTC: 2-0 (22-20, 21-17)

Halkbank - Altınyurt: 2-0 (21-19, 21-14)

İstanbul Göztepe Hi Level - KKTC: 2-1 (21-16, 17-21, 15-13)

Halkbank - Altınyurt: 2-0 (21-18, 21-17)

TVF Erkekler Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi'nin tamamlanmasının ardından, ligde sıralama şu şekilde;

1. Halkbank (Murat Giginoğlu - Martins Plavins)

2. Altınyurt (Emir Kavuzlu - Tayga Baltacıoğlu)

3. İstanbul Göztepe Hi-Level (Soner Erdoğmuş - Hakan Göğtepe)

4. KKTC (Kemal Şah-Devrim Alibaba)

5. Fethiye Spor (Mert Kurt - Emir Akdoğan)

6. Beşiktaş (Onur Ergenç - Burak Balıbey)

7. Boğaziçi (Fatih Yaman - Ferhat Timoçin)

ÖDÜL TÖRENİ

TVF Erkekler Profesyonel Plaj Voleybolu Ligi'nin bugün oynanan final karşılaşmalarının ardından dereceye giren takımların kupa, madalya ve ödülleri verildi.

Şampiyon olan Halkbank takımına kupa, madalya ve ödülleri TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, Halkbank Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Mehmet Tüfekçi tarafından verildi.

İkinci olan Altınyurt takımına kupa, madalya ve ödülleri TVF Plaj Voleybolu Kurul Koordinatörü Erkal Taş, TVF Organizasyon ve Sponsorluk Kurulu üyesi İbrahim Hakkı Tuncay ve TVF Milli Takımlar Bayanlar Alt Yapı Baş Antrenörü Mehmet Bedestenlioğlu tarafından verildi.

Üçüncü olan İstanbul Gözteepe Hi-Level takımına ise kupa, madalya ve ödüllerini TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ile TVF MHK Plaj Voleybolu Koordinatörü Ömer Mihaliççık verdi.

ANKARA /

gh(gh)