A Milli Futbol takımımızın Adana 5 Ocak Stadı'nda 1-0 galip geldiği karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısına Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu katıldı.

Bugünün en önemli olayının Fatih Terim'in ilk resmi maçına çıkması olduğunu anlatan Hamzaoğlu, şöyle dedi:

"İlk yarıda oyunun hakimi ve pozisyonu bulan bizdik, iyi oynadık. İkinci yarıda 4 arkadaşımız ilk kez A milli oldu. Geniş bir kadroya sahip olmak istiyoruz. Genç ve görmeyi düşündüğümüz gelecek vaadeden oyuncuları aldık. Şu an herşey bizim için olumlu geçiyor. Akhisar'da bir görevim ve sorumluluklarım var. Fatih hocamın aksi düşüncemiz yok. Biz kendisiyle sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Fatih hoca, Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve başladı."

"ÇOK ETKİLENDİM"

Kuzey İrlanda Teknik Direktörü Michael O'Neill ise, "Öncelikle maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Büyük bir hata sonucu gol yedik. Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadık, defansta iyiydik. Türk takımında yeni isimler vardı. Türkiye'de tanımadığımız oyuncular vardı. Dünya Kupası elemelerine gidemeyince bu isimlerle karşılaşmamız çok normal. Türkiye'nin oyun tarzından çok etkilendim. Mükemmel bir tekniğe sahipler. Çok pozisyon sergilediler. Avrupa Şampiyonası elemelerinde güçlü olacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.