Ankara- Türk Telekom Basketbol Kulübü, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen bir organizasyonun altına imzasını attı. Mavi Kaplanlar, Anadolu Efes karşılaşmasına üzerinde taraftarlarının tweet'lerini taşıyan formalarıyla çıktı. Bu sezona yepyeni bir vizyonla merhaba diyen Türk Telekom Basketbol Takımı, Beko Basketbol Ligi'nde daha önce denenmemiş bir organizasyona daha imza attı. Mavi Kaplanlar, ligin 13. haftasındaki Türk Telekom - Anadolu Efes karşılaşmasında taraftarlarının tweet'leriyle bezenmiş özel formaları giydi.

www.bastırhadi.com adlı internet sitesini ziyaret edip #BastırHadi hashtag'iyle tweet atan taraftarların tweet'leri arasından en yaratıcı olanlar jüri tarafından seçilip formaya basıldı. Mavi Kaplanlar da zorlu Anadolu Efes maçında sahada bu forma ile mücadele etti.

Bu kampanyada tweet atıp Mavi Kaplanlar'ı destekleyenler sürpriz hediyelerin de sahibi olacak. 13 Ocak'ta yapılacak çekiliş sonucunda 5 kişi Türk Telekom Basketbol Takımı oyuncuları tarafından imzalanmış basketbol topu, 5 basketbolsever de imzalı forma kazanacak. Ayrıca 1000 şanslı taraftar, en yaratıcı tweet'lerle tasarlanmış özel Türk Telekom tişörtünün sahibi olacak. Kampanyaya son katılım tarihi ise 6 Ocak.

Öte yandan Türk Telekom - Anadolu Efes karşılaşmasında TOBB Spor Salonu, renkli bir atmosfere sahne oldu. Maskot Mavi Kaplan ve salonu dolduran taraftarı coştururken yapılan ses ve ışık gösterileri salonda şölen havası yarattı. ud (ud)