Almanya'nın 1. Lig (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen'de forma giyen 21 yaşındaki Türk kökenli oyuncusu Özkan Yıldırım yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Nisan ayında geçirdiği kasık ameliyatı nedeniyle takımının Çin kampına katılmayan orta saha oyuncusu çalışmalarını Bremen'deki tesislerinde sürdürüyor. Geçirdiği ameliyattan sonra hızla iyileşmeye başlayan ve antrenmanlara çıkan Yıldırım, hedefinin lige kadar istenilen performansa gelip takımındaki yerini almak olduğunu açıkladı. Yardımcı antrenörler eşliğinde antrenmanlara çıkan ve vücudunu güçlendirmeye çalışan Türk futbolcu, Werder Bremen'in internet sayfasında yaptığı açıklamada her şeyin iyi gittiğini söyledi. Yoğun bir çalışma sonrası 9 günlük bir tatil de yapacağını belirten genç futbolcu, "En kısa zamanda formuma kavuşup takımdaki yerimi almak ve forma giymek istiyorum" dedi.

WERDER BREMEN ÇİN'DE KAZANDI

Sezon hazırlıkları için Asya'nın Çin ülkesine kampa giden Alman ekibi, burada Tatai ile yaptığı ilk hazırlık maçını 1-0 kazandı. Werder ikinci hazırlık maçını 5 Temmuz'daTianjin Teda ile yapacak. Sponsoru Türk Hava Yolu ile Çin'e giden Werder Bremen kadrosunda milli futbolcumuz Mehmet Ekici ile Türk kökenli Levent Ayçiçek'de bulunuyor.