TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan, "Adana takımları Süper Lig'e renk getirir" dedi.
Genel Başkan Arkan, Başkan vekili Faik Gürses ve Genel Sekreter Ergun Ata, TSYD Adana Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Adnan Poyraz ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Nihat Geven Tesisleri'nde yapılan görüşmede spor medyası ile birlikte bölgenin sportif faaliyetleri konuşuldu. TSYD Adana Şubesi 2'nci Başkanı Bircan Birincioğlu, Yönetim Kurulu Sekreteri Hüseyin Sungur, Sayman Kerim Hoşfikirer, Divan Kurulu Başkanı Muzaffer Bal ile Bölge Müdürü Orhan Apaydın ve Adana Demirspor teknik direktörü Yücel İldiz'in de misafir olarak katıldığı sohbet toplantısında Adana takımlarının Süper Lig'in bir rengi olduğu ve yokluklarının hissedildiğinin ifade edildi.
TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, zaman zaman genel merkez olarak şubelere ziyaretler gerçekleştirerek sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek "Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak Adana Şube yöneticileriyle büyük bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki ziyaretlerimizi daha sık gerçekleştireceğiz" dedi.
TSYD Başkanvekili Faik Gürses, geçmiş yıllarda Adana'ya daha sık geldiğini bunun sebebinin ise Adanaspor ile Adana Demirspor futbol takımlarının Süper Lig'de mücadele etmesinden kaynaklandığını söyledi. Gürses, şöyle konuştu:
"Süper Lig'de Adana takımlarının eksikliği hissediliyor. Bu nedenle gerek Adanaspor, gerekse Adana Demirspor futbol takımlarını bir an önce Süper Lig'de görmeyi arzu ediyoruz."
TSYD Genel Merkez yöneticilerini Adana'da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Naci Arkan, Faik Gürses ve Ergun Ata ile Adana'nın spor potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Poyraz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Adanalı olarak Adanaspor ve Adana Demirspor futbol takımlarının Süper Lig'e yükselerek hasrete son vermelerini bekliyoruz. Adana takımlarının Süper Lig'e yükselmesi, lige ayrı bir renk katacaktır. Adana'ya ziyaret gerçekleştiren Genel Başkanımız Naci Arkan, Başkanvekilimiz Faik Gürses ve Genel Sekreterimiz Ergun Ata'ya teşekkür ediyoruz."
GEVEN'E ZİYARET
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan, Başkanvekili Faik Gürses, Genel Sekreter Ergun Ata ve TSYD Adana Şube Başkan Adnan Poyraz ile birlikte toplantının ardından Acıbadem Hastanesi'nde boğazından operasyon geçiren TSYD Adana Şubesi önceki Başkanı Nihat Geven'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.