Transfer savaşı bitmiyor!
Sezon başında olduğu gibi, ara transfer döneminin de en hızlı ekibi olan ve bombaları art arda patlatan Trabzonspor’un bir başka flaş isimde de rakiplerini geride bıraktığı ortaya çıktı. O oyuncu, Süper Lig’in yıldızı Bursaspor’lu Ozan Tufan. Edinilen bilgiye göre, Bordo-Mavililer, şu ana kadar Timsahlar’a en ciddi teklifi yapan ekip. Fenerbahçe’nin 4 milyon Euro’yu gözden çıkarmasından önce Trabzonspor’un başarılı futbolcu için Bursaspor’a 5 milyon Euro artı 2 oyuncu önerisini yaptığı öğrenildi. Bu teklif için Bursaspor düşünüyor ve Trabzonspor’a sezon başlamadan önce yanıt verecek.
 
HACIOSMANOĞLU DOĞRULADI
 
Bu gelişmeyi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da doğruladı. Bordo-Mavililer’in patronu, “Sezon bittiğinde Bursaspor’a Ozan Tufan için bir teklif yaptık. Önemli bir teklifti. Düşünmek istediler. Şimdi onlar bize geri döner de olumlu görüş belirtirlerse bu kez biz biraz düşüneceğiz. Çünkü bizim gerçekten çok makul bir rakamımız söz konusuydu” ifadelerini kullandı.
 
FENERBAHÇE’Yİ KIZDIRDI!
 
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un transferleri sorulduğunda, “Ya gömü buldular ya da birileri futbolcu hediye ediyor” diyen Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun sözlerinin de bu gelişmeyle alakalı olduğu bildirildi. Uslu’nun 4 milyon Euro’luk teklifi reddeden Bursaspor yöneticilerine, “Bu rakamı neden beğenmiyorsunuz? Gelecek sezon sınırsız yabancı olacak, bu kadar yükseğe çıkmayabilir” dediği, Yeşil-Beyazlı idarecilerin, “Biz daha iyi bir teklif aldık” yanıtından sonra Fenerbahçe cephesinin o teklifi Trabzonspor’un yaptığını öğrendiği ifade edildi.