TRABZONSPOR’un 12 gün sürecek olan devre arası kampı bugün saat 11.00’da yapılan antrenmanla başladı.
Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana Mustafa Yumlu, Soner, Aykut Demir, Abdülkadir, Olcan, Yusuf, Zeki Yavru, Caner, Kadir, İbrahim Demir, Recep ve Ahmetcan olmak üzere 12 futbolcu katıldı. Trabzonspor’un kampına davet edilen 7 yabancı oyuncunun yarın kampa dahil olacağı, yerli futbolculardan ise Emre Güral, Onur ve Zeki Ayvaz’ın yarın, Fatih Öztürk’ün ise 14 Ocak’ta kampa katılacağı açıklandı.
AKÇAY: "UMARIM İKİNCİ YARI DAHA İYİ YERDE OLURUZ"
Bordo mavililerde teknik direktör Mustafa Akçay antrenman öncesi oyuncularına yaptığı konuşmada, oyuncularından özverili olarak çalışmalarını isteyerek, "Çalışmalarımızı kısa bir süre eksik olarak yapacağız. Bazı arkadaşlarımız bizimle olmayacaklar. Onlar Trabzon'da kaldılar. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Umarım ikinci yarı daha farklı ve iyi bir yerde oluruz" diye konuştu.
"HOCAM BU TOPUN İÇİNDE TAŞ MI VAR?"
Konuşmanın ardından bordo mavililer antrenmanda kondisyona yönelik bir çalışma yaparken hafif sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu takımdan ayrı olarak çalıştı. Antrenman sonlarına doğru yapılan hücum organizasyonlarında oyuncularına acele etmemeleri konusunda uyaran Akçay, taktiksel çalışmalarda yorumlanın değil, uyum sağlamanın önemli olduğunu söyledi. Bu sırada orta çalışmaları sırasında topa gelişine vurmak isteyen Mustafa, istediği vuruşu yapamayınca, "Hocam bu topun içerisinde taş mı var?" deyince tüm takımda gülüşmeler oldu.
ÜÇ GENÇ KALECİ ANTRENMANDA
Trabzonspor’un antrenmanında kaleciler Onur Recep Kıvrak, Zeki Ayvaz ve Fatih Öztürk henüz katılmayınca kaleyi alt yapı kalecileri devraldı. A2 takım kalecisi İbrahim Demir, U19 kalecisi Ahmetcan Dilaver ve sezon başında 1461 Trabzon’un Beşiktaş’tan transfer ettiği Recepağa Özkanca, tecrübe kazanmaları için kamp boyunca takımla birlikte çalışacak.
PORTEKİZLİ KONDİSYONER YARIN İŞBAŞI YAPIYOR
Trabzonspor’un devre arasında anlaşma sağladığı İspanyol kondisyoner Miguel Peiro, yarın iş başı yapacak. Bordo mavililer sezon başında da Alman bir kondisyoner ile anlaşmış ancak bu anlaşma daha sonra iptal edilmişti.