Yunus Emre SEL/HALL IN TIROL(Avusturya),()- TRABZONSPORLU futbolcular, Hall in Tirol kasabasında camide kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla ve basın mensupları ile bayramlaştı.
Bordo mavililer, 19 Temmuz’da başlayan Avusturya kampının 10'uncu gününde Ramazan bayramını gurbette kutladı. Bazı futbolcular ve kulüp çalışanları, kamp yapılan Hall in Tirol kasabasında bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Hacı Bayram Veli Camii’nde bayram namazı kıldı. Vatandaşlar ve basın mensupları ile bayramlaşan bordo mavililerin kaptanlarından Mustafa Yumlu, bayramlaşma törenin ardından açıklamada bulundu, "Tüm Müslüman aleminin ramazan bayramı mübarek olsun. Allah'ım nice bayramlar görmeyi bize nasip etsin. Futbolcu olduğumuz için bayramlar ve mübarek gecelerde hep gurbette oluyoruz. Ama işimizi yapmaya devam ediyoruz" dedi. 
Trabzonspor kafilesi ardından kamp yapılan otele geçti.
KULÜPTE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ SALI GÜNÜ
Bu arada, Trabzonspor kulübünde bayramlaşma töreni 29 Temmuz Salı günü saat 14.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılacak. Tüm taraftarlara açık olarak yapılacak olan bayramlaşma törenine Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da katılması bekleniyor. Kulüpten yayınlanan bayram mesajında da, ''61'nci dakikalardaki gibi coşkulu, galibiyet sonralarındaki kadar mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, bayramınız kutlu olsun" ifadelerine yer verildi.

FOTOĞRAFLI