TRABZONSPORLU futbolcu Didier Zokora, Juventus ile kendi sahalarında oynayacakları rövanş maçında erken gol bulmaları halinde turu geçme şanslarının olabileceğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Torino'da Juventus'a 2-0 yenilen Trabzonspor'da skordan dolayı moraller bozuk olsa da oynanan futbol, ikinci maç öncesinde futbolculara umut verdi. UEFA'nın resmi internet sitesine konuşan Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora, "Bizim için kolay bir maç olmadı. Juventus, İtalya'nın ve Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Ama biz mutluyuz. Çünkü böyle zor bir rakibe karşı deplasmanda iyi bir futbol oynadık. Yediğimiz 2 gol de kendi hatalarımızdan kaynaklanıyor. Kendi sahamızda oynayacağımız ikinci maç bizim için zor olacak. Sonuçta bize tur için 3 gol lazım. Ama futbol bu, belli olmaz. İkinci maçta erken gol bulmamız halinde bir şansımız olabilir" ifadelerini kullandı.

Zokora, Trabzon şehri ve halkından da övgü dolu sözlerle bahsederek, "Trabzon tam bir futbol şehri, çünkü halk sadece futbol düşünüyor, futbolla yatıp kalkıyor. İtalya'da da bizi desteklemeye gelen taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Bize her zaman destek veriyorlar ve motivasyonumuzu artırıyorlar. Taraftar önemli, çünkü arkanda böyle bir destek olunca biz de oyuncular olarak iyi oynuyoruz ve sahada her şeyimizi veriyoruz" dedi. ss (os)