Yunus Emre SEL/TRABZON,()- TRABZONSPOR'un Paraguaylı yeni transferi Oscar Cardozo, gelecek hafta sahalarında oynayacakları Fenerbahçe mücadelesini sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
FENERBAHÇE'YE 2 GOL ATMIŞTI
Daha önce Benfica formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ağlarını 2 kez sarsan Cardozo, beklentilere karşılık vereceğini belirtti. Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen golcü oyuncu, kritik bir müsabaka olduğunu nitelendirdiği Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanacağını vurguladı.
"LİGDEKİ İLK MAÇIM OLACAK"
Cardozo, zorlu maçla ilgili olarak, "Fenerbahçe maçı için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu benim ligdeki ilk maçım olacak. Tabi ki teknik heyet bana formayı verirse. Çünkü çok iyi bir takım kuruldu ve herkes forma için savaşıyor" diye konuştu.
SADIKLAR: "TARAFTAR PASSOLİG KARTINI ŞİMDİDEN TEMİN ETMELİ"
Trabzonspor’un Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, Fenerbahçe maçı biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte stadyum gişelerinde Passolig kart satışının olmayacağını söyledi. Kulübün internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yapan Köksal Sadıklar, şu ifadeleri kullandı:
"Fenerbahçe maçı biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte stadyum gişelerinde sadece bilet satışı yapılacak. Taraftarlarımız bu dönemde Passolig kartlarını ister internetten, ister cep telefonundan www.passolig.com.tr’ye girip kolayca alabilir. Bunun yanında Ziyabey Tesisleri ve Meydan Parkı, Atatürk Alanı’nda oluşturulan stanttan Passolig kartı temin edilebilir. Taraftarlarımız zor durumda kalmamak için Passolig kartlarını şimdiden, biletleri ise satışa çıkacağı ilk günden itibaren temin etmeli."

FOTOĞRAF